Home » Partners

De samenwerkende bedrijven

 

Wij geloven in een duurzame wereld; met elkaar kunnen we die realiseren. Daarom bieden wij huishoudens middelen aan om energieverbruik te verminderen. Wij gaan ervoor Alles op Groen te krijgen.
Wij helpen u te besparen. Wij leveren zonnepanelen tegen een scherpe prijs waardoor uw energierekening lager wordt.
Daarnaast maken we het u zo makkelijk mogelijk met een goed service: geen zorgen over de plaatsing; daarnaast begeleiding bij btw-teruggave en aanmelding bij de netbeheerder.
Je mag van ons uitsluitend goede kwaliteit verwachten. Zowel van de panelen als van de omvormer. Wij werken met bewezen A-merken die goed getest zijn.

Alles op Groen energie
Met uw gasverbruik stoot u CO2 uit. Dit draagt bij aan de opwarming van de aarde. CO2 gecompenseerd gas houdt in dat iedere m3 gas die u verbruikt door ons gecompenseerd wordt. Wij doen dit door te investeren in de Longen van de Aarde; het regenwoud in Brazilië.
Wij bieden ons gas en stroom aan tegen scherpe tarieven. U kunt van ons duidelijke communicatie verwachten wat uw tarieven zijn  en wat uw maandbedrag wordt. Daarnaast zullen wij u altijd informeren vóór het einde van uw contract met nieuwe, scherpe markttarieven. Bij ons geen verrassingen.

Alles op Groen CV installaties, zonneboilers en warmtepompen 
Ook met u vragen over CV installaties, zonneboilers en warmtepompen kunt u bij ons terecht.

Bureau voor Verduurzaming (of kortweg BVD Advies) is een onafhankelijk adviesbureau voor duurzame maatregelen. Daarnaast zij wij een zogenaamde “energetische aannemer”. Dit betekend concreet dat wij consumenten die willen verduurzamen koppelen aan de beste uitvoerende bedrijven. Daarnaast geven wij vrijblijvend advies over de verschillende maatregelen.
Wij geloven in het stap voor stap verduurzamen van de woning. Een meerjarenplan die de kosten spreiden en investeringen behapbaar maken. Rekening houd met technologische ontwikkeling, de gemeente buurt aanpak door de overheid geïnitieerd, het meenemen van kansen voor subsidie en “gratis” lenen bij de overheid. In het kort begeleiding en ondersteuning van de eerste intake tot CO2 neutraal wonen. Overzichtelijk en op basis van trias energetica de woning verduurzamen.

Wat dit in de praktijk betekent?
Wij geven vrijblijvend duurzaam advies voor uw woning en kunnen namens onze partners ook offertes en/of adviesgesprekken bij u thuis aanvragen.
Tijdens het hele traject zijn wij uw vaste aanspreekpunt. U kunt ten alle tijden bij om terecht en wij zullen u het werk uit handen nemen.

JNJ-Projecten duurzaam besparen op energie voor:

  • Consumenten;
  • VvE's en haar beheerders;
  • Bedrijven;
  • Instellingen;
  • Overheden.

Wij helpen u in het verbeteren van uw comfort en het besparen op energie.
Wij doen dit stap voor stap met de juiste regievoering, diensten en producten.
Wij realiseren versnelling in de energiebesparing en het comfort van uw woning of bedrijfspand.

Ons vak is het optimaal isoleren van woningen in alle regio’s in Nederland, rekening houdend met ligging, bouwjaar, type woning en omgevingsfactoren.
Wij kiezen voor een lokale benadering van de markt. Per regio hebben onze adviseurs gerichte kennis, niet alleen op het gebied van de benodigde isolatie, maar ook met betrekking tot gemeentelijke en provinciale subsidies en regelingen. Iedere regio heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Woningen aan de kust, in de polder of op de hoger gelegen Veluwe zijn nu eenmaal niet hetzelfde. Een gesprek met onze adviseur in uw regio kan dan ook een zeer verhelderend en duidelijk beeld geven over de mogelijkheden van isolatie, subsidies en besparingen voor uw woning.
Wij werken uitsluitend met de beste isolatieproducten die beschikbaar zijn in de markt. Van verschillende fabrikanten, waardoor het voor ons mogelijk is u onafhankelijk te adviseren met betrekking tot de diverse mogelijkheden en producten in isolatie, geschikt voor uw woning. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u de best mogelijke oplossing voor uw woning realiseert, uitgevoerd met het best passende product. Voor de uitvoering van de werkzaamheden zijn wij gecertificeerd bij Insula Certificatie.
Wij ondersteunen onze adviseurs en isolatiespecialisten op het gebied van spouwmuur-, vloer-, kruipruimte- en dakisolatie. Bij ons staat voorop: werken met kwalitatief de beste materialen, rekening houden met milieu & duurzaamheid en investeren in opleiding van onze medewerkers. Hierdoor kunnen wij u perfect adviseren en uw woning naar de hoogste maatstaven isoleren. Wij werken voor de uitvoering met eigen isolatieploegen, waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen.

Wij zijn een mensenbedrijf met een aangenaam karakter, waarin het woord 'samen' oprecht betekenis heeft. Samen met woningbouwcorporaties, particulieren, professionele gebouwenbeheerders en wetenschappers komen we tot niet-alledaagse oplossingen die een aantoonbaar positief effect hebben op kwaliteit, kosten, milieu en leefbaarheid.
Een van onze kernwaarden is duurzaamheid. In al onze werkzaamheden staat de duurzaamheidsgedachte Cradle to Cradle voorop. Dit houdt in dat materiaal wordt hergebruikt zonder dat het zijn waarde verliest. Innovatief denken stelt ons in staat om steeds nieuwe toepassingen te ontwikkelen. Zo realiseert Weijman Vastgoedonderhoud een duurzame voorsprong in de markt.
Door het leveren van kwalitatief hoogstaand vastgoedonderhoud renoveren en optimaliseren wij woningen, gebouwen en wijken tot vernieuwde leefomgevingen. Wij dragen bij aan duurzaamheid door ontwikkeling en toepassing van innovatieve technieken en middelen die het milieu zoveel mogelijk ontlasten.

 

BESPAAR OP HET ENERGIEVERBRUIK

De grootste besparing die een VvE op haar meerjarenonderhoudsplan (MJOP) kan realiseren is door te besparen op het verbruik. Wanneer de VvE minder kWh of m3 gas verbruik, hoeft de VvE hierover geen leveringskosten, energiebelasting en opslag duurzame energie over te betalen.

Om een besparing op het energieverbruik te realiseren moet de VvE over het algemeen maatregelen nemen en investeren in duurzame oplossingen. De meest voorkomende duurzame oplossingen zijn het aanbrengen van isolatie en het plaatsen van LED-verlichting.

VvE Energie onderzoekt samen met de VvE welke duurzame maatregelen het meest interessant zijn voor de VvE om te nemen. Hierbij wordt niet alleen naar de te nemen maatregelen gekeken, wij kijken ook naar het huidige meerjarenonderhoudsplan en de financiële situatie van de VvE.

De te nemen maatregelen, de huidige meerjarenonderhoudsplanning en de financiële situatie moeten op de juiste manier op elkaar afgestemd worden.

 

COLLECTIEVE INKOOP

VvE Energie is een doorlopend energiecollectief specifiek voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) en haar beheerders. VvE Energie zorgt ervoor dat de VvE altijd verzekerd is van scherpe en eerlijke collectieve energie tarieven, zonder dat de leden hier enig omkijken naar hebben. Ieder jaar opnieuw.

De tarieven worden jaarlijks uitonderhandeld. Dit betekent echter zeker niet dat de VvE ook steeds van leverancier moet veranderen. VvE Energie biedt de bestaande leverancier de gelegenheid om het scherpe tarief te matchen. Hierdoor heeft men wel het scherpe tarief, maar hoeft men niet over te stappen.

“Wij onderhandelen altijd eerst met de huidige leverancier, om een overstap te voorkomen."