Home » Nijkerkerveen

ACE verduurzaamt in Nijkerkerveen

We zijn op herhaling bij u in Nijkerkerveen. Vorig jaar hebben we u ook een brief over energiezuinig wonen gestuurd. Inmiddels heeft u misschien al wel eens nagedacht over hoe u in uw woning energie kunt besparen. Dit kan bijvoorbeeld door uw huis te isoleren, maar ook het plaatsen van zonnepanelen of een warmtepomp is een mogelijkheid. De gemeente Nijkerk kan u daar bij helpen met informatie en advies.

Om het u gemakkelijk te maken staat het energieloket met haar caravan in Nijkerkerveen op woensdag 6 februari a.s. van 14 tot 17 uur en op zaterdag 9 februari van 10 tot 13 uur op de Van Noortstraat 29a, Nijkerkerveen (op de parkeerplaats voor de SPAR).

U kunt bij dit loket terecht met al uw vragen over energiebesparing in uw woning, zoals: ‘Hoeveel kan ik besparen op mijn energierekening?’ Of: ‘Welke alternatieven zijn er voor aardgas?’ Loop dus gerust eens binnen bij het mobiele energieloket. U vindt er allerlei ‘gereedschappen’ die kunnen helpen. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor een vrijblijvend advies aan huis.

Daarnaast is er een informatiebijeenkomst op woensdag 6 februari van 19.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) in de Basisschool Joh. Calvijn (voorheen van Rootselaarschool), Van Noortstraat 42, Nijkerkerveen.

Bij deze informatieavond sluit de bouwcoalitie ACE (Alliantie Comfort en Energiebesparing) aan. Dit is een samenwerkingsverband van regionale bedrijven op het gebied van duurzaamheid. Zij hebben voor elke energiebesparende maatregel de technische expertise in huis. Tijdens deze avond kunt u ACE en het Energieloket vrijblijvend om (technisch) advies of een concrete aanbieding vragen.

Heeft u ons gemist? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over verduurzaming in Nijkerkerveen.