Home » Dichterswijk

ACE verduurzaamt in Dichterswijk

In samenwerking met de Gemeente Veenendaal starten wij van af 23 april tot en met 3 mei
een deur aan deur actie in uw wijk in het kader van verduurzamen van uw woning.
Wij hebben voor elke energiebesparende maatregel het specialisme in huis.
Medewerkers lopen van 23 april tot en met ongeveer 3 mei  door uw buurt, verspreiden informatie en inventariseren waar u behoefte aan heeft.
Energie besparen is makkelijk en het levert u ook nog geld op.
Dat scheelt direct in de maandelijkse lasten.
Uw energierekening wordt lager, u woont comfortabeler en mocht u ooit verhuizen dan is uw woning meer waard.

Aanleiding
De gemeente Veenendaal heeft de ambitie om in 2035 energieneutraal te zijn.
Als huiseigenaar bent u daarbij van cruciaal belang. Met de campagne ‘Veenendaal plaats voor nieuwe Energie’ willen wij u stimuleren energiebesparende maatregelen uit te voeren.
Laat uw geld voor u werken, op een investering in dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie of dubbel glas kunt u maar liefst een rendement van 6,7 tot 9% behalen.

Bezoek de Energiecaravan!
Het Energieloket komt naar u toe deze herfst en wel in een hele speciale duurzaamheidscaravan. Als het Nederlandse weer zich van zijn mindere kant laat zien, kunt u heerlijk binnen in de caravan, in gesprek met onze onafhankelijk energie-adviseur. Hier kunt u al uw vragen stellen rondom energiebesparing voor uw woning.

Woensdag 25 april van 13.00 uur tot 19.00 uur staat de caravan in het winkelcentrum De Ellekoot (tegenover de ingang van de AH).

Heeft u ons destijds gemist? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over verduurzaming in de Schepenbuurt.